Total- & Hovedentreprise

Vi hjælper dig sikkert i mål

Jeres byggeproces bliver mere overskuelig og effektiv, når I vælger at få en professionel entreprenør til at varetage hele projektet. B.Y.G. Bæredygtigt tilbyder både hoved- og totalentreprise. Vi har stor erfaring med bæredygtigt byggeri og anvender materialer som hamp, ler og kork.

Vi hjælper både erhverv og privatpersoner med alle former for byggeprojekter – også selvom du ikke har fokus på bæredygtigt byggeri. Har du brug for en projektleder til at varetage byggestyring, klarer vi også det.

Kontakt B.Y.G. Bæredygtigt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til bæredygtigt byggeri, vores arbejdsprocesser eller blot ønsker et uforpligtende tilbud på en entreprise. Kontakt os på 31 51 14 11. Du kan også skrive til vores mail jv@byg-baeredygtigt.dk eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hovedentreprise

B.Y.G. Bæredygtigt står klar til at være din hovedentreprenør hvilket betyder, at vi står for selve byggeprocessen fra start til slut. Du står selv for udarbejdelse af plantegninger, beskrivelsesmateriale og eventuelle tilladelser fra myndighederne. Når du vælger os som hovedentreprenør får du én samarbejdspartner, som tager ansvaret for koordinering og opførelse af hele byggeriet.

Totalentreprise

Som din totalentreprenør får du én samarbejdspartner, der tager hele ansvaret for hele byggeprocessen, herunder udarbejdelse af plantegninger, koordinering af håndværkere og vi bevarer det store overblik for dig. En totalentreprise kan være en god løsning for vores kunder, der ønsker en enkel og overskuelig byggeproces, hvor alt er inkluderet i ét samlet tilbud.

Du kan altid fange os her

Har du spørgsmål til bæredygtigt byggeri eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Kontakt Jeff eller Christian allerede i dag og kom et skridt nærmere en bæredygtig fremtid.