Optimering med omtanke for miljøet

Hos B.Y.G. Bæredygtigt energioptimerer vi dit hjem ved at efterisolere med bæredygtige materialer som hamp, ler og kork.

Vi anvender industriel hamp, som er et naturligt kvalitetsprodukt. Hampplanten er hurtigtvoksende og hårdfør, og har ikke brug for gødning eller anden kemi under dyrkelse. Under produktionen koldpresses materialet, hvilket gør det enormt bæredygtigt i forhold til andre byggematerialer, der udleder store mængder CO2 under produktionen.

Vi bruger lerpuds, som er et genanvendeligt naturprodukt uden kemi samt sikrer et bedre indeklima, eller kalkpuds som har diffusionsåbne funktioner, og derfor er åndbart og fleksibelt. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere.

Tag større ansvar for fremtiden

Vi tror på, at bæredygtigt byggeri ikke kun er godt for miljøet, men også til gavn for dig, der skal benytte eller bo i bygningen. Bæredygtige byggerier er ofte mere energieffektive, hvilket kan føre til lavere energiregninger og økonomiske besparelser på den lange bane. Derudover giver bæredygtigt byggeri også bedre betingelser for et godt indeklima og dermed øget trivsel for dig.

Vores team består af dygtige og erfarne håndværkere, der brænder for at skabe bæredygtige løsninger. Vi har nemlig dygtige og engagerede håndværkere i hele håndværksbranchen, der står klar til at skabe de bedste resultater.

Kontaktinformationer

Har du brug for et uforpligtende tilbud? Ring til B.Y.G. Bæredygtigt på 31 51 14 11, eller send en mail til os via jv@byg-baeredygtigt.dk eller vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!

Du kan altid fange os her

Har du spørgsmål til bæredygtigt byggeri eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Kontakt Jeff eller Christian allerede i dag og kom et skridt nærmere en bæredygtig fremtid.