Høj kvalitet og bæredygtighed i fokus

Med byggerådgivning hjælper vi bygherrer, entreprenører – og dig som privatperson med at planlægge, designe og gennemføre byggeprojekter på en bæredygtig måde. Dette kan omfatte alt fra at hjælpe med at vælge materialer og teknologier, der reducerer belastningen på miljøet, til at sikre, at bygninger opfylder gældende standarder og procedurer.

Vi kan hjælpe med at identificere og løse problemer, der opstår under byggeprocessen som at sikre, at bygningen er sikker at bebo eller arbejde i, eller at den er energieffektiv og klimavenlig. Vi hjælper også med projekter, der ikke har fokus på bæredygtighed.

Vi sørger altid for god vejledning og følger altid vores projekter til dørs. Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for rådgivning i forbindelse med dit byggeprojekt.

Bæredygtighed i fokus

Byggerådgivning kan være særligt nyttigt for bygherrer, entreprenører og privatpersoner, der ønsker at bygge bæredygtige bygninger, men måske ikke har den optimale viden eller erfaring i det givne projekt.

Som byggerådgiver kan vi hjælpe med at sikre, at det givne byggeprojekt opfylder bæredygtige kriterier, som at reducere energiforbruget, brugen af genanvendelige materialer og i hvilket omfang samt hvordan bæredygtige certificeringsordninger overholdes. Vi hjælper med at skabe et overblik og en plan. Vi kan også hjælpe med at sikre, at byggeprojektet gennemføres indenfor budgettet.

Kontakt

Kontakt B.Y.G. Bæredygtigt på 31 51 14 11, så sidder vi klar med et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til os via jv@byg-baeredygtigt.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.

Du kan altid fange os her

Har du spørgsmål til bæredygtigt byggeri eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Kontakt Jeff eller Christian allerede i dag og kom et skridt nærmere en bæredygtig fremtid.