Unikke og innovative tegninger

Hos B.Y.G. Bæredygtigt specialiserer vi os i bæredygtig arkitektur og byggeri, der tager hensyn til miljøet og bæredygtighed på den lange bane, men vi hjælper også med projekter, der ikke har specielt fokus på bæredygtighed.

Vi har en tegnestue tilknyttet, der er specialiseret i bæredygtig arkitektur. Dette giver os mulighed for at tilbyde unikke og innovative designs, der ikke kun ser pæne ud, men også tager hensyn til miljøet og bæredygtighed på den lange bane.

Vi bruger hamp, ler og kork i vores bæredygtige projekter, og vi stræber efter at skabe bygninger, der er sunde og komfortable for dig, der skal benytte dem. Vores mål er at skabe byggerier der viser, hvordan bæredygtig arkitektur både er funktionel og med et æstetisk flot udtryk.

Bæredygtighed i fokus

Vi tilbyder både projekt-/byggestyring, hoved- og totalentrepriser. Uanset om du ønsker at bygge et nyt hus, renovere eksisterende bygninger eller bygge til, står vi klar til at varetage projektet. Vores team består af erfarne håndværkere, der arbejder tæt sammen for at sikre, at hele projektet bliver gennemført i højeste standard.

Vi har stor erfaring indenfor erhverv, men hjælper også dig som privatperson.

Kontakt B.Y.G. Bæredygtigt

Skal vi også hjælpe dig med bæredygtigt arkitektarbejde? Kontakt os allerede i dag og hør nærmere. Vi står klar med et tilbud. Ring til os på 31 51 14 11, eller send en mail til os via jv@byg-baeredygtigt.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!

Du kan altid fange os her

Har du spørgsmål til bæredygtigt byggeri eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Kontakt Jeff eller Christian allerede i dag og kom et skridt nærmere en bæredygtig fremtid.